domingo, 30 de noviembre de 2008

HEM FET EL CIM!!!!

Dia 29 de Novembre
13:30h
-20ºC
lleugera "brisa"
L'expeció Aconcagua 2008 assoleix el punt més alt d'Amèrica
Surtim a les 5:50 h. de les tendes al Campaments Berlin (5950m.). Fa molt de fred -17ºC, peró el dia es bó i decidim tirar amunt amb la llum dels frontals i l'equip al complert.
A l'alçada de 6300 metres a les 8:00h del matí l'Edu, l'Anna i en Xavi decideixen girar cua ja que tenint el compte que la cursa pro-Aconcagua és el dia 3 de desembre, volen fer el cim aquell dia!!!! JeJeJe!!!
Per tant en Jaume i en Carles segueixen el camí que els durà fins al cim.
Fa molt de fred i el camí, després de superar la portezuela de los vientos (6500m.) es fa molt i molt feixuc.
La famosa Canaleta ens fa patir de valent, peró les GANES de pujar i el SUPORT de tota la gent que ens va enviar la seva energia, supleix qualsevol patiment i ens fa tirar endavant.
El vent mai deixa de bufar i als -20ºC que marcava el rellotge, s'hi sumaven uns quants graus més degut a la sensació tèrmica del vent.
Finalment a les 13:30h en Carles i en Jaume assoleixen el cim de l'Aconcagua!!!
Hem fet el cim!!!
Poc podiem parlar (mandíbules gelades) només podiem observar la maravella, sentir, viure, fluir tot aquest regal que la vida ens va donar.
Les fotos...ejem ejem...la tecnologia digital no aguanta certes temperatures, per tant vem fer les fotos amb una càmara de les de tota la vida que properament anirem a revelar.
Com que els de Cingles som una mica "xulillus" jejejejeje,
farem un segon intent d'atac al cim el dia 3 de desembre, en homenatge a la cursa organitzada en homenatge a l'expedició.
Els membres de l'atac seran l'Anna Manyakis, en Xavi Ibarz i la "mula" Carles Folch, que aprofitarà per fer portetjos i descarregar de pes als que arribaran al cim.
L'Edu se'n torna cap a les seves estimades terres Castellanenques i espera fer cim en un altre ocasió.
Aviat tindreu fotos del primer intent i noticies del segon intent.
Gràcies per l'energia!!!
Expe Aconcagua 2008

15 comentarios:

Anónimo dijo...

FELICITATS!!!!!!! Sou collonuts!!!!!
Esperem noticies del segon intent!! SENY i molta força!!!
Petons.
Al Pirineu força neu aquests dies!!!
Joaep

Fango dijo...

EQUIPOOOO!
Moltes Felicitats a tots!
Per prendre determinades decisions, sigui quina sigui, s'ha de ser un autèntic campió/na, i vosaltres ho heu demostrat ser!
Moltes Felicitats de nou!
I com diu en Josep, Seny i Força al proper intent! Tota l'energia del món Anna i Xavi! Edu, t'esperem per a que ens expliquis en primera persona l'aventura!
una abraçada a tots!
Marc

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS A TOTS! per haver conseguit aquesta fita i molt seny i molts ànims en aquest segon intent.

Una abraçada a tots

Anónimo dijo...

Moltes felicitats a tots!
els sommis estan per dur-los a terme. Ânims els dies que vénen i a veure si el temps us aguanta!

@Carles: ets ben bé una mula! .. crec que fins i tot em pujaries a mí si fos allà.

ens veiem!
Marc

Anónimo dijo...

Moltes felicitats a tots!!!
Molts ànims perque guadiu al màxim dels dies que us queden
Jaume ja ens explicaràs la gran aventura!!;))

Joana

Cueva, cueva dijo...

Hombreeeee!!!! Pero que sorpresón, pero si esto no estaba planificado hasta el Miércoles!!!! Que pasa que haciendo campos lo visteis claro en un momento dado y tirasteis la directa???? ENHORABUENA!!!!! Sois unos cracks!!!! Todos por supuesto, que en estas cosas son todos los que van para arriba y todos los que van para abajo, porque la experiencia es colectiva y es solo uno el esfuerzo realizado. Pues es lo mejor que pudisteis hacer, porque si en un momento dado uno se ve con fuerza y ganas y el tiempo acompaña lo mejor es intentarlo porque luego nunca se sabe si las circunstancias te lo van a volver a permitir. Y como bien dice Fango, com el Josep díu, je, je, cal seny y disciplina a la hora de tomar decisiones tanto para continuar como para seguir!!!!, je, je, fin de semana de vértigo tanto en el Ackon Cahuak como en Castellar!!! I em MulaFolky que ho vol intentar de nou, ja et dic jo que aquest nen no es d'aquest planeta, je, je, es nota que lo que le enseñe de pequeñito lo aprendió a base de bien, je, je. Solo recriminaros una cosa, pero como se os ocurre llevaros una cámara de carrete al Aconcagua en pleno siglo XXI, luego pierden calidad al subirlas al Blog, je, je, es broma, ya supongo yo que debe ser tema del frío, que mucha tecnología pero a menos 20 grados se congelan hasta los pixeles de las fotos borradas. LO DICHO UN PETONAS ENORME Y ESTA NAVIDAD ESTOY PENSANDO QUE MONTAMOS UN PASE DE FOTOS OFICIAL EN LA CASA DE SANT ETNA!!! Yo lo que tengo ganas, y lo digo en serio, es subir un pico fácil, fácil, así que MulaFolKINS, guárdate fuerzas para hacer estas Navidades una escapada conmigo al Gallina Pelada!!! Que matarem el gall, y a la tía pepa!!!!!

Litus dijo...

VISCA, VISCA, VISCA ,...

Moltes felicitats a l´expedició per l´èxit i en especial al Mula-Folkyns i al Jaume... Si senyor !!!

Ara, nomès manca que la segona atacada, sigui igual d´exitosa que el primer atac. Des d´aquí farem tot el posible per a donar-vos les forces necessàries. LA CONVOCATORIA DEL CÒRRER PER L´ACONCAGUA SEGUEIX EN PEU.

Fins aviat !!!

Seny, reuxa, "Pit i collons"

Anónimo dijo...

Aconcahueros!! oeoe!! Sí senyor, les coses ben fetes com ha de ser! HERMANO...FUERZA!!!podeeeeeeeeeeeeemoooooooooosss :D un abraçada des de la ciutat!

ali

Cueva, cueva dijo...

Por supuesto que lo de correr por el Aconcagua sigue en pie, je, je, además hay ganas de reirnos juntos y contarnos lo poco que sepamos del Aconcagua, je, je, que las noticias llegan con cuentagotas. Y por cierto, antes no lo he dicho pero sí, especialmente felicidades para el Jaume al que no tenho el gusto de conocer y del que no teniamos ningún tipo de referencia de sus entrenos y proezas (la verdad es que sin información previa, a mi por lo menos me costaba creer que pudiese subir el Aconcagua) y a demostrado como un auténtico CAMPEÓN, estoy deseando saber detalles más concretos de la expedición.

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS A TOTS!!
Ja veurem les fotografies "analògiques"... que no siguin com les primeres de l'arribada a la lluna!!!!JAJAJAJA.

Salut a tots! Jaume una abraçada de la Malo i meva.


Marc Prenyanosa

Anónimo dijo...

ENHORABONAAAAAAAAAAAA =)
no us imaginau el gran somriure que se m'ha dibuixat a la cara quan ho he llegit ^^!!
esper impacient veure les fotoooos :)
Carles a tu no t'atura res, no? jajaja :)
una abraçada gegaaaaaaaaaaaant =)
i molta força per dia 3!
Rocio

Fango dijo...

Oh i tant! Cueva Cueva, segueix en peu la CURSA PER L'ACONCAGUA!
Nos vemos pasado mañana!!!

Unknown dijo...

Moltes felicitats!! Esperem impacients notícies el día 3 llavors... Molta força i ànims!
Quina ràbia no tenir les fotos encara, estem mooolt mal acostumats amb l'era digital;P
Una forta abraçada!
Rosana

maria dijo...

FELICITATS!!

MOLTES FELICITATS!!!

Els vostres somnis us estàn esperant! però aquest, ja és vostre!!

Una abraçada i a"barça"da... molt forta molt forta molt forta a tots... SOU COLLUNUTS!

Anónimo dijo...

Ostres, he estat 7 dies desconectada d'internte, i el primer que he fet ha sigut consultar si havieu aconseguit el cim, s'em h aposat la pell de gallina, moltes felicitats i esperant les noves noticies del segon intent.
Txell