lunes, 27 de octubre de 2008

Us presentem dos de les tendes que portarem al ACONCAGUA, les dos de TEST, aconseguides gràcies ;) a la Manyakis, experte en negociacions!!!!

Les tendes en qüestió son les següents:

  • Marmot, model Thor de 3 persones, tenda d'expedició per fer servir en alçada

  • Ferrino, model Camp Base 6 persones, tenda d'expedició per fer servir al campament base, a Plaza de Mulas, on dormirem tots 5, prepararem tota al logística d'atac al cim, i per fer les RAVES a càrrec de DJ Gandhi i the gogo girl Manyakis!
També disposem de dos models, Tenda The North Face V25, propietat de la Manyakis i de la Vaude Explorer propietat del Jaume.


4 comentarios:

Jaume dijo...

Bon dia gent!!!! avui per casualitat em puc connectar!!! visca... i veure el que hi heu penjat...

Les dues tendes són molt pros, no? crec que aniran perfectes... la clau però està en qui li tocarà (a sorteig) carregar amb la ferrino ¿?

EDUNARD dijo...

Ho podem fer a sorts ...

Jo em penso un número i el que l'encerti llepa !!!

Vinga, comença tu mateix Xavi, ja m'he pensat el número...

Anónimo dijo...

Hola Xavi!! Que poquito queda ya... madre mía que aventura más grande y que ilusión que cada vez que escucho algo de ti sea porque sigues haciendo lo que más te gusta en el mundo, y lo hagas transmitiendo siempre esa vitalidad y esa gran sonrisa que recuerdo de tí y que tanto se agradece sentir en la montaña. (A ver si con esa sonrisa te libras de portear la ferrino! jajajaja!!)

Un gran abrazo y muchos ánimos a todo el equipo!!
Fins aviat!

Rosana.

Unknown dijo...

SALUDOS,
BUENO, SÓLO CONOZCO AL XAVI, PERO QUIERO DESEAROS MUCHA SUERTE A TODOS.
UN ABRAZO