viernes, 26 de septiembre de 2008

ELS MEMBRES DE L'EXPEDICIÓ. XAVI



PRESENTACIÓ

Bon dieee
Jo soc el Xavi Ibarz, el mes JOVE de l’expedició!! No se quin serà el meu paper, pero contribuire a que aquesta expedició vagi la meitat de bé que ens va anar l’any pasat a la PATAGONIA. Nomès espero que tot vagi bé els 33 dies que estiguem fora, i si tenim la sort de fer el cim…
Jo represento en una petita part al Drecera, Cingles i al Club d’Excursionisme Sant Cebrià, del barri de la Teixonera ( Barcelona ).
El meu lema : “ Con el comer, el dormir y el cagar no se juega.”
Xavi Ibarz Jiménez 27 anys, Castellar de n’Hug & Barcelona.


CURRÍCULO MUNTANYERO


Practicant de muntanya desde els 9 anys
Practicant Barranquisme
Practicant BTT
Practicant esquí alpí i esquí de muntanya ( Pirineus i Alps )
Travesses als Pirineus ( GR-11, Cavalls del Vent, Carros de Foc, Ruta de l’Ermità )
Ascensions als Pirineus,Alps, Dolomitas.
1er. Descens Freeride Coll de la Creueta
Vies Ferrades a Catalunya, Andorra, França e Italia
Trekkings a la Patagonia ( Argentina – Chile )
Travessa Gel Patagónic Sud ( Paso Marconi – Paso del Viento )Amant de les patates fregides i del formatge.

4 comentarios:

Anna Mañach dijo...

GUAPOOOOO!!! BOLLICAOOOOO!!!!
jajajajajaja
Be, de totes maneres la foto me l'esperava amb més destape!!aaiixxx
Per cert, m'apunto al teu lema.. si algú del equip ronca, ... ke faci bivac!!!!
I...molt important el freeride de la Creueta!!! Era una primera mundial!!!! jajajajajja
Be, celebro que cada vegada quedi menys per veure a tots els membres de l'equip!!!! Edunardooooo!!!! Troba temps per preparar la presentació!!!! segur que serà l'últim!!!!!
Una abraçadaaaa!!! CARA ÑUUUUUU

Cueva, cueva dijo...

Menudo lema tienes tú como para ser mienbro de una expedición al Aconcagua!!!!, je, je, tus tres vacas sagradas estarán en peligro en el ambiente andino extremo. Tendrás tanto frio que los cagarros te saldrán en forma de Frigo Dedo!!!, os dolerá tanto el tarro, estareis tan cansados y hará tan mal tiempo que lo de dormir será privilegios de pocos, y lo de comer en esas expediciones es cosa de sobres y pastillas neofilizadas, olvidate de chuletones amb muxarnons y papas bravas!!! Así que o cambiamos el lema je, je, je, o comenzamos mal el camino je, je. Y mira que poner el primer descenso Free Ride de la creuta como curriculum montañero, cualquiera que lo lea se pensará que es algo serio, algo más que bajar la ladera de los Iglus rodando como hicisteis (hay un video que lo prueba je, je). En fin, que es broma Xavi, y que de tí espero mucho en esta expedición sobretodo a nivel fotográfico, así que ya tienes una misión en el Aconcagua, tienes que ser el reportero gráfico oficial!!!!

Habaa-lee dijo...

CANGREJO!!!

Qué feo que sales en la foto, pero bueno, es que eres así de feo!!!!

Macho, eres un cerdo con lo del lema. Da la idea de que eres un cagón de la leche, pero bueno, en cierto sentido tienes toda la razón del mundo.

Por aquí pocas cosas que subir, lo que significa que pocas cosas chungas pueden pasar a no ser que algún energúmeno me atropelle mientras voy con la bici (mamoneeeeees!!!)

Bueno marica, espero tener comunicación contigo antes de que emprendas rumbo al otro hemisferio. Por si las moscas, disfruta del challenge pero cuidaros mucho, que aunque parezca mentira desde Holanda hay alguien que te quiere mucho.

Fdo.

MI REINA!

raffiki dijo...

Javiééééé´!!!
Nose perque però en mols casos jo tb sóc la joveneta: amb alguns amics, a l'equip de futbol, a classe...però saps que diuen no? que al pot petit hi ha la bona confitura!
Així que a demostrar que estas a tope i triunfar, que ho faras!
disfruta moltissim!!!!!
un PETONAS!